L-nest van van Diemensland

Wij plannen in de nazomer ons L-nest, als alles volgens plan verloopt dan moet onze Mickey in juni weer loops worden en dan plannen wij het laatste nest met haar. Als alles naar wens verloopt zal Enrico Ever Goldenleon genoemd “Erik” de vader van ons L-nest worden. Erik woont in de kennel Löwe vom Bernburgerland van Kerstin & Ralf Brandl in Bernburg, dit is de kennel waar onze Bayla ook vandaan komt.

Mickey van het Hof van EdenEnrico Ever Goldenleon “Erik”

 

Het K-nest heeft ons verlaten!

Op 20 april hebben de pups van ons K-nest de kennel verlaten, het was een super leuke tref met alle nieuwe eigenaren en we hadden er ook nog fantastisch weer bij. Wij wensen alle pups en natuurlijk de nieuwe eigenaren heel veel geluk en gezondheid.

Vlnr: boven, Corina & Maarten, Koji-Yuna; Janny & Hein, Kimba; Sandra & Kees, Kjaere-Ela; Connie & Aerd met hun dochters, Kaya
onder, Jaquelien & Hans, Kadyn-Wolf, Monique & Rob, Kindly-Kenzo


Het ga jullie goed lieve “van Diemensland” babies!

GEBOREN !!!

Op 23 februari j.l. werden er 4 teefjes en 2 reutjes geboren. Wij zijn ontzettend blij want eindelijk is, na een aantal tegenslagen, ons K-nest geboren en daarmee is ook ons eerste nest geboren van een teef uit onze eigen fok. Heel bijzonder voor ons omdat dit nog niet was gelukt sinds wij zijn begonnen met fokken in 2003. Tevens is het nu zo dat wij 3 generaties Leonbergers in huis hebben namelijk: opa en oma Lazslo en Mickey, moeder Indy en haar kids. De pups en moeders maken het uitstekend. Al onze pups hebben al een nieuw thuis gevonden.

De namen van de pups zijn:
Reuen: Kindly-Kenzo; Kadyn-Wolf
Teven: Kimba; Kjaere Ela; Kaya; Koji-Yuna


We houden u via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen.