Op 21 januari j.l. hebben we een echo laten maken om te kijken of Indy zwanger is en dat is ze! Wij verwachten dat de geboorte rond de 21 ste februari gaat plaatsvinden. Hieronder een foto van de echo waar je duidelijk een zwarte ampul (vrucht) ziet.

We zijn super blij want als alles goed gaat dan mogen we ons eerste nest verwachten waarvan de teef uit onze eigen fokkerij komt en dat is natuurlijk best bijzonder. Uiteraard houden we jullie via Facebook en deze pagina op de hoogte.

Wat er eerder gebeurde:

Op 23 december is onze Indy gedekt door Jolly Road Runner van het Leonhuuske (Mats), op 21 januari laten we een echo maken om te kijken of Indy zwanger is. Spannende tijden breken dus weer aan.

We hebben dit keer voor Mats gekozen omdat we hem een prachtige lieve jonge reu vinden. Gezond, een uitstekend karakter en omdat in de 3e, 4e & 5e generatie de bloedlijnen aan de moeders kant van Mats terug lopen naar de roots van onze kennel namelijk Kiserdei Nora, Leandra van Welland en Dario Ensson Bohemia. Hieronder een paar foto’s van Mats.


Jolly Road Runner van het Leonhuuske oftewel “Mats”

We houden u via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen.